Om billig gulvafslibning – Hvad skal du være opmærksom på?

Billig gulvafslibning – har jeg fået det?
En billig gulvafslibning er ikke kun defineret ved, at man har fået den billigste pris, da pris og kvalitet hænger sammen. Derfor er man nød til at sammenligne sine tilbud for at få besvaret spørgsmålet om hvorvidt man har fået en et tilbud på¨ ”billig gulvafslibning”

1. Hvilket korn afsluttes gulvafslibning med? Jo finere korn med afslutter gulvafslibningen med, jo flottere gulvoverflade får du.

2. Hvilket produkt og mærke bliver der brugt til gulvbehandling? Prisen for gulvprodukterne er stor og varierer, og hér skal man ikke spare på kvaliteten.

3. Hvor mange behandlinger du får med i prisen og hvilke gulvbehandlinger, der er tale om.
Prisen på gulvafslibning kan kun sammenlingnes hvis du får samme efterfølgende gulvbehandling og gulvafslibningen bliver afsluttet med samme korn/finhed.

Dermed sagt kan priserne på gulvafslibning kun sammenlignes, såfremt det er samme gulvbehandling der tilbydes, samme produkter og samme korn der afsluttes med – det er derfor man sammenligner æbler med æbler og bananer med bananer.

Den største fejl folk laver er, at se på selve prisen de har fået for gulvafslibningen, hvilket er en fejl med mindre man udelukkende er ude efter at få det så billigt som muligt, uanset kvaliteten. Til trods for at det på nuværende tidspunkt forekommer dig som den billigste løsning, kan den sagtens komme til at koste dig dyrt i sidste ende (hvis fx gulvbehandlingen ikke holder længe). Dermed sagt skal man heller ikke give overpris for et gulvfirma. Man skal sammenligne de gulvmænd der kan sammenlignes på pris, kvalitet, materiale – kun her kan man sige man har fået en billig gulvafslibning: hvis én yder det samme men til billigere penge.
Klik HER og se film, hvordan vi sliber gulve.

Bøg parket med hvid mat lak
billig gulvafslibning

Billig gulvafslibning