Gulvslibning

DBF Gulvservice er specialister i gulvafslibning og gulvafhøvling, og har over 30 års erfaring med at finde den optimale løsning for dig og dine gulve. Hvis du skal have udført gulvslibning eller gulvafhøvling i København eller på Sjælland, kan du kontakte os med det samme på telefon 40206149.

Bliv klogere på gulvslibning:

Valget af gulvbehandling afhænger af gulvets type og sort, og om det er parketgulve eller bræddegulve. Hvis dit trægulv er meget nedslidt eller tidligere er blevet afhøvlet, så kan du risikere at slidlaget på dit gulv ikke længere er tykt nok. Derfor skal man passe på, at man ikke trænger igennem slidlaget og risikerer, at bæreevnen forringes og at træet i yderste tilfælde flækker når det belastes.

Vi fraråder uerfarne personer at udføre gulvafhøvling, mens gulvslibning er nemmere at gå til som amatør. Det er nødvendigt at foretage en gulvafhøvling, når dit trægulv har dybe ridser, er behandlet med fernis, fuldmalet eller er meget skævt. Gulvafhøvling udføres for at rette op på skævheder, ridser og fjerne eventuel gammel gulvbehandling, som man ikke kan rette op på med en gulvslibning.

Efter en gulvafhøvling skal man foretage en gulvafslibning, inden man afslutter med det fine korn. Med gulvafhøvling fjernes typisk 1-3 mm af gulvets tykkelse, alt afhængig af hvor skæve gulvene er. Efter enhver gulvafhøvling skal der foretages en gulvslibning, hvor man starter med et groft sandpapir, typisk korn 16-24. Herefter benyttes korn 40, derefter korn 80 og så afslutningsvis korn 120.

Efter udført gulvafslibning skal man slibe alle kanter, hjørner og under radiatorer, så man får den samme glatte og ensrettede overflade overalt. Når man har udført gulvslibning, skal man mellemslibe gulvene, så man får en glattere overflade og et meget pænere resultat. Vi anbefaler at man også afsliber dørtrinene, da resultatet i helhed bliver meget pænere.

Der findes et bredt udvalg af gulvfirmaer som tilbyder deres ekspertise inden for gulvslibning i København og hele Sjælland. Det anbefales derfor at du indhenter gulvslibning eller gulvafhøvling priser fra flere forskellige gulvfirmaer, og overlader arbejdet til dygtige professionelle. Blandt vores samarbejdspartnere finder du adskillige firmaer, som har specialiseret sig i at udføre professionelt håndværk inden for gulvafhøvling, maler-, tømrer-, murer-, snedker- og glarmesterarbejde. DBF Gulvservice kan tilbyde dig en flot og professionel gulvafhøvling i København og hele Sjælland med kort ventetid.

Du kan både ringe til os og kontakte os direkte gennem denne hjemmeside, hvor du har mulighed for at beskrive opgaven og estimere et budget på forhånd, så vi kan finde den bedste pris. Vi benytter markedets bedste gulvbehandlingsprodukter og har meget erfarne medarbejdere, der siden 1994 har været med til at gøre DBF Gulvservice til en af markedets mest eftertragtede leverandører.

Især gulvafhøvling kræver meget stor præcision, og udføres ikke af alle gulvfirmaer, da ikke alle gulvslibere kan udføre gulvafhøvling. Man kan hurtigt komme til at lave store skader på et gulv, hvis man beslutter sig for at tage sagen i egen hånd og selv udføre en gulvafhøvling. Vælger man gør-det-selv-løsningen, risikerer man at omkostningerne for en gulvafhøvling overstiger det tilbud, som en kompetent fagmand har givet dig fra start.

De ansatte i vores Gulvservice har mange års erfaring med gulvafhøvling i København og hele Sjælland, og du kan derfor være sikker på at du får udført gulvafhøvling af allerhøjeste kvalitet. For at give kunden en ekstra sikkerhed, tilbyder vores gulvfirma en garanti, hvor der gives nedslag i prisen for din gulvafhøvling og gulvslibning, hvis vi ikke overholder den lovede tidsfrist for projektets ophør.

Få et tilbud på gulvafhøvling og gulvslibning alle ugens dage på tlf. 40206149, eller kontakt os med det samme gennem denne hjemmeside.
Gulvslibning
Ved at klike HER kan du se film med Tips til gulvafslibning før og efter

Klik for at bedømme
[Total: 8 Average: 5]