Gulv slibning – Letslibning og finslibning

Letslibning/mellemslibning/finslibning: En mellemslibning er en finpudsning af en behandlet overflade så påføringen af det næste lag kan binde. Ved mellemslibning menes der altså, at gulvet ”poleres”, hvorfor følgende IKKE vil forsvinde: misfarvninger, plamagepletter, dybere ridser, ujævnheder m.m. Med andre ord, med en mellemslibning fjernes kun de overfladiske ”ridser” som ikke kan mærkes med neglen. I modsat fald anbefales altid en fuldslibning.

Hvornår skal gulve mellemslibes – letslibes – poleres?

Kun når du har nye gulve som er efterbehandlet med en elle anden behandling og du ikke vil ændre gulvbehandling. Dvs. at du kun vil friske den gamle efterbehandling op med tilsvarende produkt. Med en letslibning/mellemslibning/polering kan man ikke fjerne ridser, som kan mærkes med negl, skjolder el. fugtskader men du kan fjerne de mindre ridser og vil på den måde gøre gulve klar til en ny efterbehandling (som gulve i forvejen er behandlet med), som vil binde bedre til den gamle overflades behandling.
Vi dækker hele hovedstadsområdet med godt kvalitetshåndværk til små priser. Mangler du Inspiration eller et godt tilbud på gulvarbejde?
Vores dygtige, veluddannede og kvalitetsbevidste gulvslibere vil med glade hjælpe dig på tlf. nr. 40 20 61 49 hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre om priser på gulvafhøvling/gulvafslibning.
ØVRIG OPLYSNINGER
Disse priser er inkl. Select mat eller x-mat lak, som er beregnet til bolig eller kontor arealer. Dette er særligt godt til steder hvor der er mere slitage end normalt.
FORBEHOLD
Der tages altid forbehold for skråvægge og ejendommens beliggenhed (uden elevator må der forventes tillæg på alt over 2. sal).
Ovennævnte priser er under forudsætning at arbejdet skal klares over én omgang. Såfremt kunden ønsker arbejdet opdelt over to omgange pålægges der et tillæg. Dvs. at hele lejligheden skal laves i et hug.
Klik HER og se arboritec lak som vi bruger.

Klik for at bedømme
[Total: 9 Average: 4.9]