Maler i Glostrup – Få et tilbud her

Maler i Glostrup – Har du købt ny bolig og har brug for god håndværker med total løsning?

Hos DBF har du total lysning og ikke skal tænke på om du har valgt rigtige rækkefølgen, når vi taler om gulvslibning og maling af væge, lofter og m.m. I 95% tilfælde oplever vi, at kunderne bliver fejl informeret af malerne, når de indhenter tilbud på gulv- og malerarbejde. Det er forkert at maleren skal komme først. Det er næsten logisk at gulvmanden skal til først af simple årsager:

  1. Vægge kan ikke afdækkes, men det kan gulve! Gulve kan dermed beskyttes efter gulvbehandlingen, hvor væggene i modsat fald vil være yderst udsat.
  2. Det er store håndholdte maskiner som bruges til kantarbejdet på gulvet, og man kan derfor risikere at panelerne bliver små ridset. Ved nogle behandlinger, hvor en poleringsmaskine påfører behandlingen, risikerer man at det sprøjter lidt i bunden af væggene. Og det er super ærgerligt hvis vægge og paneler lige er blevet ordnet. I dette tilfælde skal du gå og eftermale paneler og vægge, igen.
  3. Det støver en del, når der slibes. Hvis støvet rejser sig og sætter sig på dine nye vægge, så skal du til at rengøre dem på ny. Det er mindst ligeså ærgerligt!

Derfor siger det næsten sig selv, at når gulvmanden er færdig, så kan gulvene dækkes af, efter de er hærdet. Her kan maleren komme til i ro og mag og male vægge, lofter m.m. Det kræver bare at han har lyst til at afdække gulvet, og det er ikke alle som vil det. Derfor er det lettere for dem at fejlinformere kunderne og fralægge sig det ekstra arbejde. Men det ekstra arbejde som maleren sparer, betyder ekstra arbejde for jer selv i sidste ende.
Derfor tilbyder D.B.F. Gulvservice nu også en total løsning på renovering af lejlighed, som indebærer slibning + efterbehandling af gulve samt maling af vægge, lofter og gulvpaneler. Når du booker os, så koordinerer vi selv gulvarbejdet og malerarbejdet, og leverer en indflytningsklar lejlighed, hvor det er os der bærer ansvaret for, at det hele bliver lavet i den rigtige rækkefølge.

TOTAL LØSNING kan indebære:

Eksempel 1 – slibning + maling af 2 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 45-60 m2 brutto/BBR (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 4 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 4 rum.
Tidsforbrug: 2-3 dage
Vejledende pris fra:  21.480 kr. inkl. Moms.

Eksempel 2 – slibning + maling af 3 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 60-80 m2 brutto/BBR (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 5 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 5 rum.
Tidsforbrug: 2-4 dage
Vejledende pris fra:  30.700 kr. inkl. Moms.

Eksempel 3 – slibning + maling af 4 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 80-100 m2 brutto/BBR (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 6 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 6 rum.
Tidsforbrug: 3-5 dage
Vejledende pris fra:  37.820 kr. inkl. Moms.

*I prisen kan man også vælge enten hvid lud, natur lud eller natur olie. Dvs. én af de nævnte behandlinger og ikke kombinationer.

NB! I prisen er ikke inkluderes spartling af væge, reparationer af tappet, maling af andet træværk, flytning af møbler eller andet.

Hvis du har anderledes omstændigheder kan kontoret kontaktes, og vi vil udarbejde en fast pris med det same.

Maler i København få tilbud
Maling som vi bruger til at male vægge er vaskebar, læs HER.
Vi maler i Glostrup samt hele Sjælland for samme pris.

Klik for at bedømme
[Total: 30 Average: 4.2]