Gulvafslibning Allerød

Gulvafslibning og gulvafhøvling i AllerødGulvafslibning i Allerød udføres af DBF Gulvservice som er et veletableret ældre familiejet firma, hvor kundetilfredshed og kvalitet vægtes højt.
Som et mindre firma, er det vigtigt du bliver fuldt ud tilfreds, så vi måske får din anbefaling.
Vi har arbejdet med gulvafslibning og gulvafhøvling i mere end 30 år og indsamlet erfaring som vi stiller til din rådighed, når du vælger os som dit Gulvfirma.
Gennem årene har vi udviklet særlige metoder til at opnå rigtig gode resultater, ligegyldigt hvilken type gulvbelægning vi præsenteres for- og hvad du ønsker som det endelige resultat i har den know how det kræver at få et flot resultat, der holder mange år frem.
Vi har de nyeste maskiner inden for afslibning, der sikrer bedst mulige resultat og mest skånsomme afslibning til f.eks. (ikke massive) parketgulve.
Vi dækker hele Sjælland og kommer meget gerne forbi Allerød med en ekstra god pris – ring blot og hør om vi er i dit område snart.

Information om gulvafslibning og gulvafhøvling:

Der er stor forskel på en gulvafhøvling og en gulvafslibning.
Afhøvlingen er grovere og hårdere ved træets overflade og kræver et massivt gulv, for et godt resultat.
Gulvafslibningen er mere skånsom og tager mindre af overfladen, men kan ikke fjerne dybe ridser og misfarvninger på samme måde som en afhøvling.
Laminat gulv kan ikke afslibes.
Parket gulv kan godt afslibes, men sjældent afhøvles.
Massive gulve kan både afhøvles og afslibes.
Få et tilbud på afslibning eller afhøvling med efterfølgende kvalitets behandling – klik her
eller udfyld formularen i højre side.

Klik for at bedømme
[Total: 5 Average: 5]