Gulvafslibning på Amager

Gulvafslibning og gulvafhøvling på Amager

Gulvafslibning på Amager samt gulvafhøvling udføres af DBF Gulvservice. Vi er et veletableret ældre familieejet firma, hvor kundetilfredshed og godt håndværk vægtes højt.
Som familiefirma, er det vigtigt du bliver fuldt ud tilfreds, så vi måske får din anbefaling.

Vi mere end 30 års erfaring med gulvafslibning og gulvafhøvling- og indsamlet stor erfaring som vi stiller til din rådighed, når du vælger os som dit Gulvfirma.
Gennem årene har vi udviklet særlige metoder til at opnå super gode resultater, ligegyldigt hvilken type gulvtype vi præsenteres for- og hvad du ønsker som det endelige resultat.

Vi er stolte af finalepladsen for 7 år i træk

Det er ikke alle gulvfirmaer, der får æren af en nominering til Årets Gulvmand og derfor er vi meget stolte af selve nomineringen.
Det er kun de firmaer, der i en lang periode har fået gode anmeldelser, der får lov til at deltage og kun dem med bedste anmeldelser der kommer i finalen.

Vi har den know how det kræver at få et flot resultat, der holder mange år frem.
Vi har de nyeste gulvmaskiner, der sikrer bedst mulige resultat og mest skånsomme afslibning til f.eks. (ikke massive) parketgulve.
Vi dækker hele Sjælland og kommer meget gerne forbi Amager med en skarp lav pris – ring blot og hør om vi er i dit område snart.

Få flotte trægulve med en gulvafslibning & gulvafhøvling på Amager

Har du fået en ægte Amager lejlighed op under neglene, og glæder du dig som et lille
barn til at flytte ind? Det er der ikke noget at sige til. Amager er måske det hippeste og mest levende af de Københavnske brokvarterer. Det sværmer med unge og kreative mennesker på Amager , og café livet er det ypperste i hele byen.

Hvis du ønsker at få dine trægulve til at fremstå strålende og smukke som da de blev lagt er det en god idé at vælge et lokalt gulvfirma til at forestå afslibning af gulve. De lækre trægulve i typiske Amager lejligheder stiller nemlig høje krav til gulvmanden.

Vi bruger kun Indeklima godkendte produkter

Med Junckers træplejeprodukter der er godkendt til at bære Indeklimamærket, er du sikker på, at der ikke frigives skadelige dampe. Indeklimamærket adskiller sig fra andre mærkningsordninger ved at se på hvad der sker, når produktet er i brug og efter det er påført. Hvor andre mærkninger mere isoleret stiller krav til indhold og bortskaffelse, siger Indeklimamærket altså mere noget om, hvordan produktet er at være i stue med. Det synes vi er vigtigt, og derfor er alle vores gulvprodukter vandbaserede  og Indeklimamærket, så du kan være sikker på, at du ikke bliver udsat for unødvendige skadelige kemikaliedampe i dit eget hjem. 4 FORDELE VED INDEKLIMAMÆRKET • Du undgår gener som hoste, hovedpine, tørre øjne og allergi, som kan optræde ved dårligt indeklima. Junckers produkter udsender ingen kemikaliedampe, som er skadelige for dit helbred. Med dem få du et slidstærkt overfladet uden at skulle gå på kompromis med din sundhed.

Information om gulvafslibning og gulvafhøvling:

Der er meget stor forskel på en høvling og en slibning.
Høvlingen er grovere og hårdere ved trægulvets overflade og kræver et massivt gulv, for et godt resultat.
Gulvafslibning er mere skånsom og tager mindre af overfladen på gulvet, men kan ikke fjerne dybe ridser og misfarvninger på samme måde som en afhøvling.

Laminat gulve kan ikke slibes eller behandles.
Parket gulve kan afslibes, men ikke høvles.
Massive gulve kan både afhøvles og afslibes.
Få et tilbud på afslibning eller afhøvling med efterfølgende kvalitets behandling – klik her

Hvordan udregnes priser på gulvafslibning?

Der er flere ting at tage højde for, når der skal udregnes en fast pris på gulvarbejde.

Antallet af rum er vigtigt. Det er nemmere og hurtigere at slibe 1 rum på 100 m2 end 6 rum på 10 m2. Jo flere rum jo flere hjørner og vægge er der og dvs. meget mere kant arbejde, der udføres med små håndholdte maskiner. Antallet af m2 er selvfølgelig også vigtigt, da det siger noget om materialeforbrug.

Hvilken type gulv har du ? Plankegulve / fyrretræsgulve tager længere tid at slibe end parketgulve. Dette er fordi, de ofte er mere skæve og skal rettes mere op. Derfor koster plankegulve ca. 10-15 % mere end parketgulve. Med plankegulve er der også en risiko for, at der er fernis på plankerne. Fernis er en meget gammel slags lak, der blev brugt i gamle dage. Fernis tager ekstra lang tid at slibe af, hvorfor det udløser et  tillæg. Det samme gør sig gældende, hvis gulvet er malet, har limrester, dobbeltklæbende tape eller spartelmasse.  AT fjerne disse materialer tager ekstra lang tid.

Beliggenhed

Hvis du bor på 3-5 sal uden elevator tager vi et tillæg. De store maskiner vejer ca. 80 kilo, så det er tungt at slæbe op ad trapper og tager ekstra tid. Vedr. kørsel vil der være et tillæg, hvis du bor længere end 30 km. væk fra vores adresse.

Skal opgaven laves over flere omgange, koster det lidt mere, end hvis det kan klares på en gang. Vi er færdige samme dag med alle standard opgaver, så hvis kunden ønsker det over 2 omgange, vil prisen være lidt højere end normalt.

Efterbehandling. Nogle produkter er væsentligt dyrere end andre samt tager længere tid at påfører, hvorfor der er prisforskel på de forskellige produkter.

Parkering. Hvis der skal betales for parkeringen, hvor arbejdet skal udføres, vil udgiften til dette bliver pålagt kunden.

Priser på gulvslibning på Amager og omegn

Vi dækker som udgangspunkt hele Sjælland med vores gulvservice. Ønsker du en særlig lav pris? Du  kan ringe eller skrive til os og høre, hvornår vi næste gang regner med at være på Amager.  På denne måde kan vi komme forbi hurtigere,  og vi kan spare lidt kørsel.

Du kan selv udregne en ca. pris ved at bruge vores prisliste som eksempel her.

Gulvafslibning Amager

Junckers to komponent ultra mat lak

2 komponent lak

HP Commercial fra Junckers er 2 komponent klare mat lak til lakering af alle typer træ gulve.

Klik for at bedømme
[Total: 32 Average: 5]