Gulvafslibning i Kastrup

Gulvafslibning i Kastrup udføres af  DBF Gulvservice med mere end 30 års erfaring som gulvfirma.  Vi sætter virkelig en ære i, at levere det bedste produkter og resultat hver gang. Vi lever af vores kunders anbefalinger og ved, at god kundeservice og et flot gulv er Gulvafslibning Kastrupvejen frem. DBF Gulvservice er et familiefirma, så på den måde sikre vi, at alle de gode erfaringer, bliver givet videre til næste generation. På den måde sikre vi også dig som kunde, at vi leverer det samme gode resultat hver gang.
Når du har fået afhøvlet eller slebet dit gulv, er det vigtigt at du vælger en efterbehandling, der selvfølgelig giver det udseende du ønsker til dit gulv, men også tager højde for hvor stort et slid du forventer på gulvet.
Vi tilbyder efterbehandlinger med Olie, Lak, Lud og Sæbe, og anbefaler 2-3 påføringer, alt efter behandlingen.

Før du overvejer gulvafslibning eller gulvafhøvling

Det er ikke alle gulvtyper, der kan klare både en afhøvling og en gulvafslibning. Det kommer meget an på, hvilken type gulv det er, Laminat, Lamel, Parket eller Planke. Først og fremmest ser man på typen og dernæst på slidlaget. Du skal være opmærksom på, at dybe mærker ikke kan fjernes med blot en afslibning, her skal der en afhøvling til. Det er kun planke/massive gulve som kan klare den behandling, der kan både gulvafhøvles og afslibes.

Er du i tvivl, så kontakt meget gerne vores afdeling i Kastrup på Tlf.: 40 20 61 49 eller skriv til os her
Du kan også udfylde formularen på denne side til højre, så ringer vi dig meget gerne op.
Laminatgulve: Kan ikke afslibes eller efterbehandles, køb nyt.
Lamelgulve: Kan afslibes / let afslibes og efterbehandles – afhænger af slidlag
Parketgulve: Kan meget ofte afslibes, men dybe ridser og mærker kan ofte ikke fjernes
Massive / plankegulve: Kan både afhøvles og afslibes, så de bliver helt som nye

Priser på gulvafslibning i Kastrup og omegn

Vi dækker som udgangspunkt hele Sjælland med vores Gulvservice. Ønsker du en særlig lav pris? Du kan ringe eller skrive til os og høre, hvornår vi næste gang regner med at være i Kastrup og omegn, så vi kan spare lidt kørsel.
Du kan selv udregne en ca. pris ved at bruge vores prisliste som eksempel her.

Kastrup og deres gulve

Kastrup, beliggende i Danmark, er bedst kendt for sin internationale lufthavn, Københavns Lufthavn, der er den største og travleste lufthavn i Skandinavien. Udover at være en vigtig transportknudepunkt, er Kastrup også et boligområde med en blanding af bolig- og kommercielle ejendomme.

Når det kommer til gulve i Kastrup og generelt i danske hjem, er der flere populære typer og stilarter. Trægulve er meget populære i danske hjem. De kommer i forskellige typer træ, såsom eg, bøg, og ask. Trægulve giver et varmt og naturligt udseende, som mange danskere foretrækker. Der er også forskellige typer af trægulve som massivtræ, parket og lamelparket.

Gulve i Kastrup, ligesom i resten af Danmark, er ofte valgt med fokus på både æstetik og funktionalitet. Holdbarhed og nem vedligeholdelse er vigtige faktorer, ligesom miljømæssige overvejelser, hvor mange vælger bæredygtige og miljøvenlige materialer.

Klik for at bedømme
[Total: 7 Average: 5]