Gulvafslibning Østerbro

Gulvafslibning på Østerbro udføres af DBF Gulvservice som har mere end 30 års erfaring med afslibning og afhøvling af trægulve. Vi følger med tiden og bruger altid den nyeste teknologi på området. Vi har siden opstarten fungeret som et familiefirma, og sikre Gulvafslibning Østerbropå den måde vores kunder, en altid god service, og at både gode og dårlige erfaringer bliver givet videre. På den måde bruger vi erfaringerne til altid at leverer det bedste resultat nemlig nogle flotte afslebne gulve, som igen står flot i ethvert rum.
Vi rådgiver gerne i forbindelse med hvilken efterbehandling der vil egne sig bedst til dine trægulve. I vores rådgivning tager vi højde for hvilken trafik der er i rummet, samt hvilken træsort dine gulve er af. Nogle gange kan det række med 2 x efterbehandling, og andre gange skal der 3 x efterbehandling til. Det kommer meget an på om det f.eks. er køkken, stue eller soveværelse der skal have en gulvafslibning.

Når du påtænker en gulvafhøvling eller gulvafslibning  så tænk over følgende

Ikke alle typer gulve er skabt til at kunne klar en afhøvling eller afslibning. Andre gang kan du have et gulv som er skabt til at kunne slibes, men måske er det allerede blevet slebet og behandlet for mange gange, og slidlaget er derfor væk. I disse tilfælde, kan DBF Gulvservice på Østerbro også være behjælpelig, da vi ligeledes har stor erfaring med at lægge nye gulve.
Er du i tvivl om dine gulve kan klar en gulvafslibning eller gulvafhøvling? -så kontakt gerne vores afdeling i Østerbro på tlf. 4020 6149 eller skriv til os her . Du kan også udfylde formularen til højre, så ringer vi dig gerne op.
Vi hjælper dig med at klarlægge hvilken type gulve du har, om de kan klare en gulvafslibning eller gulvafhøvling eller om det er nye gulve der skal i spil.
Når du påtænker en gulvafslibning eller måske en gulvafhøvling, så skal du først og fremmest finde ud af hvilken type gulve du har på, og dernæst hvor dybt slidlaget er. Husk at det faktisk kun er plankegulve og massive gulve som kan klar en decideret afhøvling. En afhøvling tager ca. 2-4 mm af dit gulv, og bagefter skal gulvet også slibes, for at opnå den helt rette finish.
Laminatgulve: Kan ikke slibes. Her er du nødt til at udskifte med nye. Når du køber nye, så husk at tage højde for, om du ønsker at slibe dine gulve i fremtiden.
Lamelgulve: Alt afhængig af slildlaget, lamelgulve kan klare en gulvafslibning.
Parketgulve: Kan altid afslibes og har et vis slidlag. De kan dog ike klare en afhøvling, så dyge hakker, ridser og mærker kan fjernes.
Planke- og massivegulve: Kan klar både afhøvling og afslibning, og står fantastisk flotte efter en omgang gulvservice.

Gulvafslibning priser på Østerbro

En Letslib kontra fuldslib er billiger.

  1. Hvis du har fra 40 – 50 m2 – plankegulve fordelt på max 1-3 rum og det hele skal afslibes og efterbehandles indenfor vores standard udvalg (dvs. 2 Junckers ultra mat lak, Junckers natur lud, Junckers hvid lud eller Junckers natur olie) vil du ligge på en samlet pris der hedder 7.580 kr. inkl. moms.
    NB: Med en fuldslibning fjerner vi gammel efterbehandling (Ridser, misfarvning og gennemslid forsvinder) og en ny kan påføres, og her kan du som ovenforstående vælge en af vores standard behandlinger, hvis det ønskes.
  2. Hvis du har fra 40- 50 m2 – plankegulve fordelt på max 1-3 rum og det hele skal letslibes og efterbehandles indenfor vores standard udvalg (dvs. 2 Junckers ultra mat lak, Junckers natur lud, Junckers hvid lud eller Junckers natur olie) vil du ligge på en samlet pris der hedder 6.064 kr. inkl. moms.
    NB: Med en letslibning/polering/mellemslibning fjerner man IKKE den gamle efterbehandling ( Ridser, misfarvning, gennemslid vil IKKE forsvinde), dvs. der kan kun påføres den efterbehandling, der i forvejen er på gulvet, dvs. er der lak på inden, skal der lak på efterfølgende osv. En letslibning er kun en opfriskning af gulvet.

Vi dækker som udgangspunkt hele Sjælland og København med vores Gulvservice. Ønsker du en særlig lav pris, kan du ringe eller skrive til os og høre, hvornår vi næste gang regner med at være ved Østerbro og omegn, så vi kan spare lidt kørsel.
Du kan selv udregne en ca. pris ved at bruge vores prisliste som eksempel her

Klik for at bedømme
[Total: 20 Average: 5]