Hvid lak

Hvordan lakerer man gulve med hvid lak??

For at ændre farven på dine gulve med hvid lak eller hvidpigmenteret lak kan du kun gøre det efter, du har foretaget gulvafslibning, hvor du fjerner den gamle gulvbehandling. Efter en gulvafslibning lakerer man gulve med hvid grund lak og i nogle tilfælde kan man blive nød til at, lakere to gange for at, få den helt lyse farve. Der hvid grund lak eller hvid primer har ikke noget slidstyrke, den gør gulve kun lyse, skal man lakere minimum to og helst tre gange med klar/mat lak for at få ekstra slitage samt skåne og beskytte hvid lak som er i bunden. 
Denne type gulvbehandling lakeres minimum 3 til 4 gange, hvilket også gør den lidt dyrere. Hvid lak har samme udsende som hvid lud, hvor man stadig kan se træets knaster og struktur. Hvid lakeret gulve er meget nemme at vedligeholde, da de bare skal kun vaskes med vand og sæbe med lav ph-værdi.

Hvornår kan jeg efter gulvslibning og lakering betræde gulve?

Uanset om du har en eller tohundrede m2 skal vi kun bruge 1-2 dage på gulvafslibning og gulvbehandling med 3 lag hvid lak. Vores Trip Trap hvid lak er ca. 40-60 min. om at tørre og klar lak ca. 30-60 min pr. lag. Der vi kun bruger professional lak er den super hurtig tørende lak, så du kan betræde gulve 4 timer efter endt behandling og gulvet er indflytnings klar efter 24-36 timer. Selvfølgelig er der gennemhærdnings proces på 7 – 8 dage hvor du ikke må vaske elle overdække gulve med gulvtæpper. For at skåne gulve og så lakken kan holde i længere tid, anbefaller vi at montere filt under stole, sofa eller bord.

Kan mine bræddegulve eller parket gulve lakeres med hvid lak?

Alle gulve som; bræddegulve, planke gulve, fyrretræsgulve, parketgulve kan lakeres med hvid lak, men man skal ikke forvente samme farve – udseende da ikke alle gulve har samme farve, struktur og mm. I nogle tilfælde, som f.eks. egetræs gulve, kan de give problemer da de har afsyring i træet og ikke kan rigtig blive hvide, og i nogle tilfælde kan man blive nød til at lakere to gange med hvid grund lak for at, det kan lysne rigtigt op og derefter skal gulve lakeres med to gange top lak.

 

Hvordan ser mine gulve ud med hvid lak?

Har du gamle og slidte gulve? Er du i tvivl om hvordan dine gulve vil se ud, er du altid velkommen til at sende os nogle billeder fra dine gamle gulve på mail og vi vil så hurtig som muligt sende dig billeder som kan minde om dine gulve før gulvafslibning og efter gulvafslibning med den ønskede gulvbehandling.

Sorte prikker når man lakerer med hvid lak

Der kan forkomme sorte prikker på gulvet såfremt sømmene ikke er dykket ordentligt eller hvis der – fx – er jernlister på gulvet. I dette tilfælde – når jern kommer i kontakt med lak – kan der forekomme sorte prikker/striber på gulvet, hvilket man stort set aldrig helt kan ungå. Dermed sagt, når lakken fylder et givet lille hul ud, som førhen har været fyldt ud af jern, kan der i stedet vise sig små sorte prikker på gulvet. Dette kan også ske når selve lakrullen kommer i kontakt med jernen, dette kan man så risikere, at blive overført til andre steder på gulvet, når der lakeres videre (om gulvet/rullen eller hullerne har været i kontakt med jern, kan IKKE ses med det blotte øje men først hvis der efterfølgende – som sagt – opstår sorte prikker). En garanti for, at dette IKKE sker kan man IKKE få. Hverken hos DBF gulvservice eller nogen anden gulvmand, med bare en smule års erfaring bag sig. 

Nogle træsorter kan i sig selv have en tendens til at have noget i sig der fremhæver små hvide prikker rundt omkring. Dette ses typisk hos lyse træsorter som bøgeparket, askparket og fyrretræsgulve. Disse hvide pletter ses ikke med det samme men kommer oftes efter 2-3 dage, men nogle gange allerede efter lakeringen.

Hvad er prisen på gulvafslibning og lakering med hvid lak?

Hvis du skal foretage gulvafslibning af parket gulve i to værelses lejlighed 
på ca. 40 – 50m2 inkl. 1 x hvid lak + 2 x klar lak ligger du på kr. 8.760,- inkl. Moms

Evt. hvis du skal foretage gulvafslibning af planke / bræddegulve i to værelses lejlighed på ca. 40 – 50m2 inkl. 1 x hvid lak + 2 x klar lak ligge du på kr. 9.400, inkl. moms.

Prisen er inkl. fuldslibning, gulvbehandling, materialer, løn, kørsel og moms og vi er færdige samme dag som vi påbegynder arbejdet.
Der tages forbehold for fuld malet gulve, fernis, spartelmasse, lim, skråvægge og ejendommens beliggenhed ( uden elevator 4. sal og 5. sal har tillæg ) samt antal rum der skal laves.

                Hvid grund lak

hvid lak

                     Top mat lak

hvid lakering ag gulv

 

 

 

Hvid lak

error: Content is protected !!