Gulvsliber

Gulvsliber – Hvad er en gulvsliber?

Begrebet gulvsliber kan have to forskellige betydninger

1. Gulvsliber er en professionel og rutineret gulvmand med mange års erfaring inden for udførelse af gulvafhøvling, gulvafslibning, afslibning af trapper. De kan ligeledes påføre alle ønskede overfladebehandlinger på dine nyslebne trægulve.

Hos D.B.F. Gulvservice bruger vi kun gode, rutinerede gulvslibere til afslibning af gulve da de yder den bedste kvalitet. Hos os defineres en god og erfaren gulvmand som ham med mange års erfaring bag sig, da ingen kan blive god på få dages øvning.

Gulvafslibning er svært at mestre så hvis du går med overvejelser om selv at klare afslibningen er der mange ting du skal være særdeles opmærksom på. Heriblandt hovedpine fra støj og kemiske produkter, ondt i ryggen grundet holdholdte kantmaskiner, ujævnheder i gulvet, indånding af støv og for ikke at tale om det vigtigste – det dyre sandpapir og det fysisk hårde arbejde.

Hvor hurtigt kan vi lave rykke ud?

Hos D.B.F. Gulvservice kan vi rykke hurtigt ud og færdiggøre arbejdet samme dag, underordnet hvilke gulve du har (der tages dog forbehold for valget af efterbehandlingen). Hos os kan en god gulvmand slibe ca. 50 m2 og efterbehandle dem med to gange klar lak på ca. 6-8 timer. Jo større arbejdet er, jo flere mand sender vi ud på opgaven så vi kan leve op til vores kunders forventninger og færdiggøre gulvarbejdet inden for den aftalte tid.

2. En gulvsliber maskine er en maskine til afslibning af gulve (men ikke høvling).
En gulvslibnings maskine har en valse som skal påsætte papir. Der startes altid med groft korn og herefter skifter man løbende til finere og finere korn som giver den mest glatte og flotteste overflade.
Du kan leje en gulvafsliber maskine hos os men kun mod forvisning af legitimation og depositum. Vi kører med minimums leje af maskinen hvilket er 950 kr. pr. dag. Ud over den store gulvsliber til afslibning da du også skal bruge en kantsliber til slibning af selve kanterne – denne koster 350 kr. pr dag.

Gulvsliber til leje kr. 950 kr. pr. dag
Gulvsliber maskine
Kontakt os i formularen til højre for informationer om leje af gulvsliber, materialer m.m.
Klik HER og se film med afslibning af paketgulv

Klik for at bedømme
[Total: 43 Average: 4]