Gulvafslibning i Brønshøj

Gulvafslibning og gulvafhøvling i Brønshøj

DBF Gulvservice Brønshøj er et veletableret familiefirma med mere end 20 års erfaring i branchen. Hos os er godt håndværk, tilfredse kunder og service i højsædet. DBF Gulvservice følger med tiden, og er derfor altid opdateret på den nyeste teknologi på området. Vores mange år i branchen har givet os værdifuld indsigt i de bedste maskiner, produkter og løsninger, som sikrer de flotteste og mest holdbare resultater – til stor glæde for alle vores kunder. Vi vægter dialog med vores kunder højt, hvorfor vi altid finder tid til rådgivning omkring gulvbehandling- og efterbehandling. 

Før du overvejer gulvafslibning eller gulvafhøvling

Hvorvidt gulvet skal have en afslibning eller afhøvling, afhænger af flere ting, herunder gulvets type, tykkelse og slidlaget. Man skal være opmærksom på, at dybe mærker samt misfarvninger ikke altid kan klares med en afslibning, men derimod kræver en afhøvling – og ikke alle gulve egner sig til denne hårde behandling. Alt dette vejleder vi naturligvis vores kunder i, således at vi opnår et tilfredsstillende resultat med det udseende samt holdbarhed, som er ønsket. Når gulvet har fået en afslibning eller afhøvling, er det også vigtigt at finde den rette efterbehandling. Hvilken efterbehandling der egner sig bedst, afhænger af det forventede slid på gulvet samt det ønskede udseende. Vi tilbyder efterbehandlinger med olie, lak, lud og sæbe og som regel anbefaler vi 2-3 påføringer, alt efter behandlingen.

De klassiske gulvtyper er:

  • Laminatgulve, kan ikke afslibes, bør i stedet udskiftes
  • Lamelgulve, kan afslibes, afhænger dog af slidlaget 
  • Parketgulve, kan afslibes, dog ikke afhøvles
  • Massive- og plankegulve, kan både afslibes og afhøvles

Er du  tvivl om hvilken gulvtype du har, er du velkommen til at kontakte vores afdeling i Brønshøj på telefon: 40 20 61 49 eller skriv til os via kontaktformularen i højre side, så ringer vi dig op.

Priser på gulvafslibning i Brønshøj og omegn

Vi dækker som udgangspunkt hele Sjælland med vores gulvservice. Ønsker du en særlig lav pris, kan du ringe eller skrive til os og høre, hvornår vi næste gang regner med at være i Brønshøj og omegn, så vi kan spare lidt kørsel.

Du kan selv udregne en ca. pris ved at bruge vores prisliste som eksempel her.

Klik for at bedømme
[Total: 2 Average: 5]